Hile ve ihanet güçsüz insanların işidir. la rochefaucauld
Çile Vapuru
Çile Vapuru

GENÇLİĞİM

Yorum

GENÇLİĞİM

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1032

Okunma

GENÇLİĞİM

GENÇLİĞİM

Ağaran saçlarıma sordum benliğimi,
Henüz bıyığım bitmeden,
Demir yığınlarının arasında yoğruldum,
Aylarca güneş yüzü görmeden.
Haykırdım gözümün altındaki halkalara,
Sıra dağlar gibi yankılandı sesim,
Çileyle geçmiş bunca yıllar,
Geride kalmış artık gençliğim...

1991

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gençliğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gençliğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GENÇLİĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yaşlandım artık
yaşlandım artık, @yaslandimartik
6.2.2013 20:05:16
5 puan verdi
ah gençliğimiz değil mi..:(
selam ve saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL