İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Şems i virdane
Şems i virdane

eceli aşık

Yorum

eceli aşık

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

867

Okunma

eceli aşık

harf inkılıabını
yediren yüreklerde
amfi izdırabın
son demlerinde
kırmızı bir anlık
astım rahmine
rahmetin kolunda
cebbarın kolunda glümsemeleri
ufkun demlerinde
içirmişler gibi bade arılarına gebesin
kalbini üçurum
deryası kaplamış
bir gölgenin etrafında
oturmuş
durağın atması
dinlediniyorum dinimle
şehit edilmiş herkesi
herkesimden
tersten kırılmadan
boşluktan as kendini
kaleminle...
eceli aşk..
keçeli sevda
etme bulma devası..
yunus tapancı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Eceli aşık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eceli aşık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
eceli aşık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL