Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
congeri
congeri
@congeri

Ney Üstüne Şiir Yazdım

31 Ocak 2013 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Ney Üstüne Şiir Yazdım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1156

Okunma

Ney Üstüne Şiir Yazdım

Ney Üstüne Şiir Yazdım

Ney Üstüne ŞİİR Yazdım

Benim dertlerim bölüşen,
Ney üstüne şiir yazsam.
Dert ortağım bu ahhh desem,
Ney üstüne şiir yazsam.
(! )
Seher vakti sesi yakar!
Acı olup kalbe akar,
Fizâh olup göğe çıkar,
Ney üstüne şiir yazsam.
(! )
Aşıkın maşuka sesi,
Uluların Hak nefesi,
Yangınımın ud perdesi,
Ney üstüne şiir yazsam.
(! )
Yırtar beni çığlık çığlık,
Yırtılmamda mevcut sağlık,
Göz yaşım yuduğu yağlık,
Ney üstüne şiir yazsam.
(! )
Allah(cc) derken yırtılışım,
Aşk isminde inen hışım,
Şekil almış bende küşûm,
Ney üstüne şiir yazasam.
(! )
Congeri senin derdin ney!
Derlerimi anlatan şey!
Aşıklara sunulan mey!
Ney üstüne şiir yazsam...
(! )

Ömer Çetinkaya
Congeri

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ney üstüne şiir yazdım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ney üstüne şiir yazdım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ney Üstüne Şiir Yazdım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.