Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill
mehmedi
mehmedi

ANSIZIN GİDİYORUM

Yorum

ANSIZIN GİDİYORUM

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1311

Okunma

ANSIZIN GİDİYORUM

ANSIZIN GİDİYORUM

Gidiyorum.
Galiba hiç oyalanmadan.
Perdeleri kapanmış yaşlı gözlerim kurumadan,
Sessiz sedasız gidiyorum...
Takvim son yaprağını dökmeden,
elveda diyemeden,
Veda ediyorum.
Yalnızlık çeyizimi topladım,
sen görmedin.
Acılarımı yaşam heybesine eksiltmeden doldurdum,
Sen farketmedin.
Senden değil kendimden vazgeçtim.
Lanet olsun bile diyemeden,
Gidiyorum...
Gözünaydın.
Ansız/ın gidiyorum...

Unutmadan;

SENİ SEVİYORUMMM...!



16.01.2013
Mehmet Aydın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ansızın gidiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ansızın gidiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANSIZIN GİDİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ayvazım Deniz
Ayvazım Deniz, @ayvazim-deniz
16.1.2013 17:14:09
5 puan verdi
Severken gitmek zordur..Güzeldi.
zaralıeren
zaralıeren, @zaralieren
16.1.2013 16:26:22
5 puan verdi
duygulu ve güzel bir finaldı emeğine sağlık selamlarımla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL