Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
celek691
celek691
@celek691

yakarış

7 Ocak 2013 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

yakarış

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

512

Okunma

yakarış

Kalbin bir bulut aslında
Yağmurlarını üstüme yağdır
Gözlerin ölüm
Canımı al hadi
Ellerini tutmak hayatımın sonudur
Kıyametim ol ellerin ile
Yeter ki seviyorum diye haykır
Razı değilim
Sensiz güneşe
Razı değilim
Sensizliğe
Sensiz dünyam
Ölüm sessizliğinde
Hadi durma
Kalbimin tek kelebeği
Dünyamın tek güneşi
Hayatımın tek sonu ol
Yeter ki gel
Uykularımdan uyandır beni
eğer gelmezsen yetmiyecek ömrüm...
[[çelek]]

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yakarış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yakarış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yakarış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.1.2013 16:29:24
Beğeni:
0
İzlenme:
512
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.