Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
ilhangul19
ilhangul19
@ilhangul19

Aşk Okunun Söylettikleri

11 Aralık 2012 Salı
Yorum
Şiirgram

Aşk Okunun Söylettikleri

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1161

Okunma

Aşk Okunun Söylettikleri

Aşk Okunun Söylettikleri

12. 06. 2009 / 00.15

Yaramın yarıkları olmuştur birer ayna,
beni ondan geçiren, geçiren ondan beni…

Yârimin boyu elif, zülüfü dal, eğilen…
Gönlünü bir sınasam, olsam ona öğretmen…

Bir gece söyleşimiz olsa idi rindâne
gününü gün ederdim yârimin nâçizâne…

Noktası noktasına kıvama erince aşk
Hû ona yalnız hoca dîl koca da olsaydım.

Nikahımız kıyılsa Allah’ın huzurunda,
iyilik dilekleri fışkırsa yakamızdan…

Notunu verse felek aşkımın, bir yüzde yüz…
Yârim ile girdekte türeyen Türk olsaydım…

Ok yaydan çıktı artık, aşk oku değdi cana.
Koklamak olsa yârin derdi gül yağar ona…

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk okunun söylettikleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk okunun söylettikleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk Okunun Söylettikleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.