Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
yaşlandım artık
yaşlandım artık

YAĞMUR YAĞIYOR

Yorum

YAĞMUR YAĞIYOR

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1095

Okunma

YAĞMUR YAĞIYOR

YAĞMUR YAĞIYOR

Hava gri bulutlarla kapladı gökyüzünü bu sabah...
Yağmur yağıyor Gemlik’e, hayalimde sen, düşlerimde sen...
Kalbimde dayanılmaz ağrılar gittiğinden beri durmaz...
Yağmur yağıyor Gemlik’e, hayalimde sen, düşlerimde sen...

Öyle sevdirdin ki kendini ne yapsam içimden atamam,
Günler günleri, aylar ayları kovalasa da bitmiyor,
Tam şuramda duruyor sevgin göğsümün tam üzerindesin,
Yağmur yağıyor Gemlik’e, hayalimde sen, düşlerimde sen...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yağmur yağıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmur yağıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAĞMUR YAĞIYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
6.12.2012 21:06:30
5 puan verdi
unutulmayan bir sevdanın sımsıcak duygularla mısralara akışı.
güzel bir şiir.tebrikler.
AHMET 43
AHMET 43, @ahmet43
6.12.2012 20:39:55
Çok güzel bir şir anlamlı özlem dolu sevgiyi anlatıyor giden sevgiliye özlem.harika yüreğin dert görmesin.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL