Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
serp
serp
@serp

her şey bir standarda bürünür

15 Ekim 2012 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

her şey bir standarda bürünür

( 3 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

855

Okunma

her şey bir standarda bürünür

hangi zamanın kurbanlarıyız,
geçmiş?
şimdi?
gelecek?

neysek bugün
en fazla ölüyüz
en az yaşadığımız anlara!

korku farları,
silecekler,
yağmayan yağmurlar?

ne mola, ne dost
bir başına.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Her şey bir standarda bürünür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her şey bir standarda bürünür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
her şey bir standarda bürünür şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci
meselci, @meselci
15.10.2012 12:55:26
5 puan verdi


yabacısı kalıyoruz kendimizin
yaşadıkça.

Saygıyla.
türkü diyarı
türkü diyarı, @turkudiyari
15.10.2012 11:44:36
5 puan verdi
HAYAT STANDARTLAR BÜTÜNÜ
İNSAN HA YAŞIYOR HA ÖLÜ AMA ÖNEMLİ OLAN GERİSİ NE OLACAĞIZ
TEBRİKLER KUTLARIM BANA GÖRE ÇOK GÜZEL BİR HATIRLATMA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.