Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Aziz ÖZYILMAZ
Aziz ÖZYILMAZ

Bİ HAYAT

Yorum

Bİ HAYAT

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

703

Okunma

Bİ HAYAT

SEVENCEN VE MASUM HAYAT
KİMİNE PİYANGO KİMİNE BAYAT
ELİNDEKİNLE YETİN ET SABAHAT
YAZARKEN KONUŞURKEN KOPTU BİR HAT


NE DÜŞÜRSÜN NE YAZARSIN BİLİNMEZ
KADER DEDİĞİN YAZI DEĞİLKİ SİLİNMEZ
AŞKTA SEVGİYE DEĞİNMEZ
SONBAHARDA YAPRAK DÖKÜMÜ GİBİSİN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bi hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bi hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bİ HAYAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL