Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
NURGÜL SOYDAN
NURGÜL SOYDAN

SIRA DIŞI MUTLULUK

Yorum

SIRA DIŞI MUTLULUK

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

922

Okunma

SIRA DIŞI MUTLULUK



Soğuk bir akşam...
Yürüyorum loş ışıklarda,
Arada esen hafif rüzgar..
Seni hatırlatıyor,
Oysa, unuttuğumu sanıyordum..
Şaşırdım, irkildim
Rüzgar ve sen.
Daha yavaş adımlarla
Yürümeye devam ettim,
Durdum, gökyüzüne baktım..
Yıldızlar ışıl ışıl,
Hafif bir rüzgar ama üşüdüm.
Gözümün önünden geçti yıllar
Su gibi aktı rüzgar gibi geçti
Ne çabuk ah..ne çabuk..
Seller fırtınalarla ah..ne çabuk.
Adımlarım hızlandı...
Ürperdiğimi hissettim
Soğuktan değildi ürpertim
Yaşadıklarımdandı.
Bir köpek belirdi ayaklarımın ucunda
O da üşümüştü belli ki..
Eğildim, başını okşadım,
Koştum..koştum..
Oh.. sadece hatırlamışım
Gerçek değilmiş, hafifledim..
Sevindim, mutluluk hissettim.
Soğuk bir akşamdı..ama içim ısındı.

NURGÜL SOYDAN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sıra dışı mutluluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sıra dışı mutluluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SIRA DIŞI MUTLULUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ümit Ağacı
Ümit Ağacı, @umitagaci
13.9.2012 19:23:20
5 puan verdi
Duygusuyla, anlatımıyla çok etkileyici bir şiir okudum. Değerli paylaşımınızı ve güçlü kaleminizi içtenlikle kutluyorum. Saygı ve sevgi ile kalın.

Hikmet YURDAER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL