Nefesim çıkıyor hep milim milim Hayattasın dersen bak yaşıyorum Son günlerde bitik hoş değil halim Yüküm çokça ağır ve taşıyorum
Dert derdin üstüne özüm acıyor Sevdayı söylesem sözüm acıyor Ne zaman ağlasam gözüm acıyor Başıma gelene of şaşıyorum
Ne vefasız yarmış kaldım arada O der ki havada aklım karada Kalsın onun olsun pulda parada Uzun tırnağım var baş kaşıyorum
Tokalar yerine tek tek ak taktım Aynalar yerine suya baktım Pınar gibi oldum coştum aktım Dostlara yazarak paylaşıyorum
TÜLAY*ASLAN
Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne vefasız yarmış kaldım arada O der ki havada aklım karada Kalsın onun olsun pulda parada Uzun tırnağım var baş kaşıyorum ***************************************** Öfkenin ve kırgınlığın iz düşümleriydi mısralara süzülen.. Belli ki gönül küskün..
Sevgili arkadaşım, gönlündeki hüzünü,pişmanlığı,sevgisizliği anlatan lirik bir aşk şiiriydi.İçinizdeki hüzünler yüreğinizin pınarından fışkırıp,önünüze ket olmuş.Bir türlü olumlu düşünemiyorsunuz.Bu olumsuzluk hayatınızı zındana çevirmiş. Bazen içindeki ses şöyle haykırıyor. Beni, sen köle ettin ey sevgili. Yüreğim kan ağlarken, sen hangi ellerde şen şakrak heyecanlanıyorsun bilmiyorum, ama bildiğim tek şey kanayan yüreğimin sebebi sensin. Sapladığın hançerin acısıyla tuzaklarda esiri oldum âlemlerin. Ben bu tuzaklardan kurtulamıyorum,Hani demişler ya derdin varsa başını kaşı.İşte ben de başımı kaşıyor ve derdimi dostlarımla paylaşıyorum.Beni mahvettin ,yazıklar olsun sana.diyorsun. sayın arkadaşım şiiriniz çok güzel ve çok anlamlıydı.kutlarım.puanım tam. şimdi şiirinize ve yorumumu uygun iki güzel söz ekliyorum.hoşçakalın.
Gözlerin İstanbul Oluyor Birden Seninle bir yağmur başlıyor iplik iplik, Bir güzellik doğuyor yüreğime şiirden. Martılar konuyor omuzlarıma, Gözlerin İstanbul oluyor birden. Akşamlardan, gecelerden, senden uzağım Şiirlerim rüzgardır uzak dağlardan esen Durgun sular gibi azalacağım Bir gün, birdenbire çıkıp gelmesen. Şarkılarla geleceksin, duygulu, ince Yalnız gözlerime bak diyeceksin. Ellerim usulca ellerine değince Kaybolup gideceksin Bir elim seni çizecek bütün pencerelere Bir elim seni silecek.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.