Eğer bir atınız, bir arabanız varsa üç şeye sahipsiniz. bir at, bir araba ve bir at arabası... çin atasözü
Dertli Saaairrr
Dertli Saaairrr

Küstüm

Yorum

Küstüm

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1205

Okunma

Küstüm

Küsmek nedir bilirmisin?? 
Küsmek DÜRÜST´LÜKTÜR... 
cocukcadir ve ondan dolayi SAF TIR YALANSIZDIR.... 
küsmek SENI SEVIYORUM ´dur...VAZGECEMEMEKTIR.... 
beni anlatir KÜSMEK..KIZDIM.. 
ama hala burdayimdir,gitmiyorumdur,gidemiyorumdur.. 
KÜSMEK: nazlanmaktir,yakin bulmaktir,benim icin degerlisindir... 
KÜSMEK,sevdigini SÖYLE demektir...Hadi ANLA demektir... 
KÜSMEK, umuttur,acabalari bitirmektir,emin olmaktir... 
Yani digeceyim o ki...BEN SANA KÜSTÜMMM....


Dertli Saaairrr
A.Olgun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Küstüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küstüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küstüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tamer YİĞİT
Tamer YİĞİT, @tamer-yigit
3.5.2013 21:40:30
sizi incitmek istemem ama , NAZIM HİKMET RAN'IN şiiri bu ..!
ha
hayal deniziii, @hayaldeniziii
24.8.2012 03:49:48
Çok hoş ve çok güzel bir şiir. Samimi ve dürüst bir şiir. Bazen ben de küserim ve komik bulurlar bunu. Bir daha ki küsmem de okutacağım bu şiiri. Harika bir cevap olur. Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi küsmenin nedenleri. Saygılarımla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL