Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)
ılıkyağmurlar
ılıkyağmurlar

KATRE.......

Yorum

KATRE.......

( 1 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1113

Okunma

KATRE.......

KATRE.......






*...katre katre teslim ediyorum kendimi Sana
ayrılığa sözlü harflerimi çıkarıyorum lügatimden
fecre uzanan gecelerimi teslim ediyorum ellerine
ve
sessizliğin duasında bırakıyorum kendimi kucağına... "



süleyman altunbaş....bafra



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Katre....... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Katre....... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KATRE....... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
keziban buldu
keziban buldu, @kezibanbuldu
17.8.2012 00:27:27
Güzel bir şiir. Erkekler sevgiyi bitirmiyorlar ve yeniden inşa edebiliyorlar. Yanlış yorumlamış olmuyayım, Sanırım kadınlar sevgi limanı olduklarından çok yıpranıyorlar. Kaleminiz umut dolu ne güzel.
Seval Doğan
Seval Doğan, @seval-dogan
11.8.2012 16:45:33
Kutluyorum sn Altunbas güzel dizeler
Çerkez Kızı
Çerkez Kızı, @cerkezkizi
10.8.2012 15:35:49
5 puan verdi
HARIKA BIR SIIR EMEGINIZE YUREGINIZE SAGLIK
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL