Düşünür; yeniden düşünen ve şimdiye kadar üzerinde düşünülmüş şeylerin asla yeterince düşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir. (paul valery)
sinandevrim
sinandevrim

DEĞMEZ...

Yorum

DEĞMEZ...

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1179

Okunma

DEĞMEZ...

İYİ GÜNÜN DOSTU ÇIKTI VEFASIZ(ŞEREFSİZ)

BIRAKIN YOLUNA BAKMAYA DEĞMEZ

SORMAYIN DOSTLARIM ONU BANA

İNANIN ADINI ANMAYA DEĞMEZ

UĞRUNDA BİR DAHA YANMAYA DEĞMEZ

..................................................

GURURU İNADI HEP ONU VURSUN

KENDİ GİBİ KALPSİZ HAYIRSIZ BULSUN

BOŞVERİN YILLARIM SADAKAM OLSUN

İNANIN YÜZÜNE BAKMAYA (TÜKÜRMEYE)DEĞMEZ

UĞRUNDA BİR DAHA YANMAYA DEĞMEZ

..................................................

SEVGİMİZ TARİHE YAZILIR DERDİ

KABRİMİZ BERABER KAZILIR DERDİ

GERÇEKTEN SEVSE ÇOKTAN DÖNERDİ

İNANIN YALANA KANMAYA DEĞMEZ

UĞRUNDA BİR DAHA YANMAYA DEĞMEZ

...................................................

GURURU İNADI HEP ONU VURSUN

KENDİ GİBİ KALPSİZ HAYIRSIZ BULSUN

BOŞVERİN YILLARIM SADAKAM OLSUN

İNANIN YÜZÜNE BAKMAYA (TÜKÜRMEYE)DEĞMEZ

UĞRUNDA BİR DAHA YANMAYA DEĞMEZ

sinanDEVRİM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Değmez... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değmez... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEĞMEZ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL