Başarıyı hedef alın mükemmel olmayı değil. yanlış yapma hakkınızdan vazgeçmeyin; vazgeçerseniz yeni şeyler öğrenme ve gelişme olanağınızı kaybedersiniz. unutmayın; mükemmeliyetçiliğin arkasında korku yatar. insan olduğunuzu hatırlayarak korkularınızı göğü
S / ÂYE
S / ÂYE

GÖNÜL SARAYI

Yorum

GÖNÜL SARAYI

( 4 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1251

Okunma

GÖNÜL SARAYI








Üç kuruşluk güzelliğe bedel tam bir tır çeyiz
Verip de olamam canım, dünyada sıfır keriz

Bana samimi aşk gerek, mülke tamah istemem
Gönül sarayım var iken, köşke semah istemem

S / ÂYE (16:04) 26 Temmuz 2012 / İnönü / Eskişehir



















Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gönül sarayı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül sarayı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL SARAYI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
dilekcaney
dilekcaney, @dilekcaney
27.8.2012 03:14:15
batu_41
batu_41, @batu-41
26.7.2012 19:43:29
5 puan verdi
SEN İSTER İSTE İSTER İSTEME..ALIDIRIYORLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Mihriban81
Mihriban81, @mihriban81
26.7.2012 16:27:26
5 puan verdi
Çok çok güzeldi az ama çok şey anlatıyor anlayabilene tebrikler saygılar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL