Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
Peri Tozu.
Peri Tozu.
@peritozu-

SENİ UYKUMDA BİLE SEVDİM

6 Temmuz 2012 Cuma
Yorum
Şiirgram

SENİ UYKUMDA BİLE SEVDİM

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1018

Okunma

SENİ UYKUMDA BİLE SEVDİM

SENİ UYKUMDA BİLE SEVDİM

Çok çok uzak yollardan gelmiş gibiydin
Bilmediğim diyarlardan...
Eski zamanlarda yaşadığımız
Bir aşk masalından
Beni bulup gelmiştin
Başka bir adım vardı o zamanlar
Böyle seslenmezdin bana...
Seni hiç unutmadım
Hiç unutmadım seni
Ve uykumda bile sevdim
Bilmiyorsun...


Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seni uykumda bile sevdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni uykumda bile sevdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ UYKUMDA BİLE SEVDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
savran
savran, @savran
6.7.2012 08:28:05
şiiri için tebriklerr diyorum







ne yani uykuda iken sevdiğin kişi tamamen unutuluyormu yada başka bir şeymi oluyorki
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.