Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
Phoenix 57
Phoenix 57
@phoenix-57

geri dönüşümlü evren

3 Temmuz 2012 Salı
Yorum
Şiirgram

geri dönüşümlü evren

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1065

Okunma

geri dönüşümlü evren



dokunma
zaten bir ayağımız çukurda
ölüm kokuyor ağzımız
çiçekler yorgun bir göğü taşırken habersiz

dağların
yağmura rüzgara
zamana yenildiği
denizlere sürüklendiği bir yerde
karıncalar
sıfatsız bir katliam taşır renksiz haritalarda
adımı sayıklamakta kabuslarıyla bu şehir


Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geri dönüşümlü evren Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geri dönüşümlü evren şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
geri dönüşümlü evren şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.