Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
HeartBeat
HeartBeat

Veda niyetine

Yorum

Veda niyetine

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

904

Okunma

Veda niyetine

Yalanlardan bıktım artık.
Geçmiyorlar bu boğazdan.

Bu suskunluklar iyi değil.
Kelimeler dökülmüyor dudaktan.

Bu son buluşmamız,
Veda niyetine olsun...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Veda niyetine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Veda niyetine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Veda niyetine şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aheste
aheste, @aheste
31.5.2012 21:45:20
5 puan verdi
hocam nereye ?
7TEPE
7TEPE, @7tepe
31.5.2012 21:15:41
:)
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL