Hayırsız bir zaman içinde Öldü anka kuşluğum Çelimsiz kaldı duygularım Artık beni sevmeyen için Yaşamayacağım ... Ne özgür bir karar aldım Garanti hürrüyetim bu olacak
Üstüme devrilen bu dağdan da Sağ çıkacağım Cevapsız sorum kalmayacak Hayat ektim bağa Yeniden yeşerecek Gonca benim
Paylaş:
7 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
İstediğin kadar mücadele ver, hırçın akan nehirlerin yönünü değiştirmek çok zor. Öyle garip ki şu hayat; hiç istemeden cehaletin inadı bitiyor burnumuzun dibinde. Heba olup gidiyor kısır döngülerdeki o çaba, hak etmeyene gösterilen ilgi İşte bu yüzden boşunadır boşuna! Sevmeyeni sevmek huyumuz oldu gün be gün, sevenleri ihmal ettik, belki şımarmak istemedik. Ne zaman gölgelerimizi yutmadı ki bulutlar, şimşekler çaktı ufkumuza, kendimize geldik. Sonunda bir sabah mırıldandık aynalara, serin sular serptik yüzümüze, laleler kondu yanaklarımıza. Derin bir nefes çekip içimize dedik ki sonra; merhaba gonca, merhaba bahçemi süsleyen nadire gül! 30.04.2012-Ahmet BOZTAŞ
Çok güzel bir seslenişti şiiriniz. Tebrik ederim Güler hanım. Gönül dolusu selam ve sevgilerimle…
Bir goncada emin ol benim bu kararlılık yıkılmayı değil ayakta kalıp hayata tutunmayı güvenli adım atmayı saglar KALBEN HEMFİKİRİM Böylede olmalı her kes ALKIŞ İLE Şiirmi EVET .. Duygusu keskin tabi keskin duygu nedemek ANLIYAN VARSA İYİ
her kadın bir goncadır aslında, koklayan kıymet bilmezse... kısa fakat vurgulu bir şiir. emek ve düşünce özünde. kutlarım kalemi. ayrıca Muzaffer Beyin ikazına katılıyorum.
"Puşt bir zaman içinde.." Şairim bu söylem şiire gitmemiş. Şiirde bu kadar açık söylemler, yazılmalar okuyucuyu iter. Güzel şiirinize gölge düşmesin. Selamlarımla.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.