Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
me
mehmet05

HADİ

Yorum

HADİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1221

Okunma

HADİ


Aldanmayın gülen yüzüme
Ağlayan içimi gör hadi
Silinmeyen alnımda ki kadere
Aldanma gönlüme gel hadi

Sabır ettim halim kalmadı
Sabrettikçe çilem salmadı
Merhametsiz dönüpte bakmadı
Şu garip halimi gör hadi

Amasyalım yenik bu sevdaya
Zamansız geçtin elveda ya
Giderken acımamıştın ya
Bir daha Mehmedi sil hadi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hadi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hadi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HADİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL