Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. james f. cooper
Almuti
Almuti

Vav Sükuna Erince

Yorum

Vav Sükuna Erince

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1559

Okunma

Vav Sükuna Erince

Vav sükuna erince nun’da
Kimse vav’ı bilmez oldu
Kaf derdine düşen nun’da
Sır kendini gizler oldu

Almuti

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vav sükuna erince Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vav sükuna erince şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vav Sükuna Erince şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seca
seca, @seca
21.9.2012 22:52:46
Çok güzel bir başlık ve şiir.Lakin neden bu kadar kısa keşke biraz daha devam etse diyor insan ama itiraf da etmeli okur ki bu kısalığında bile o kadar anlamlı ki.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL