Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
nidacosgun
nidacosgun

Şapkalı a

Yorum

Şapkalı a

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1122

Okunma

Şapkalı a

hâlâ seviyorum;
ama karşılık alamazsam
taş kalbine boyun eğer â,
ve şapkasını çıkarır;
’hala seviyorum’ olur istemsiz
oysa halam, bahane kaynağı olduğunu bilse
şapka kânununa meydan okurcasına
yasaklardı şapkalı a’ ları.
benim biricik halam, iyiki varsın
yoksa onu hâlâ sevdiğimi anlar ve
taş kalbi dahada sertleşirdi;
fakat kim ne derse desin,
ben hâlâ seviyorum,hala...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şapkalı a Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şapkalı a şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şapkalı a şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
26.8.2012 16:51:31
Bu çok şirin :)


ama bu değil favorim
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL