Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
fırat aydın
fırat aydın
@firataydin

eylülde kadın

6 Nisan 2012 Cuma
Yorum
Şiirgram

eylülde kadın

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1122

Okunma

eylülde kadın


hafif melankolik rüzgar uğultusu
suratıma kancayı takarken
başucumda saklanan
sarhoş ağaç yaprakları...
şiddetli vuruyor eylül kendini
taaa orta yerine kalbimin...
bir kadın gibi kokuyor sonbahar,
bir sonbahara benziyor kadınım...


fırat aydın
"

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eylülde kadın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eylülde kadın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
eylülde kadın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
maskelimelek
maskelimelek, @maskelimelek
6.4.2012 23:05:28
kadın ve sonbahar..bana olgunluğu hatırlattı:)
kutlarım
selam ile
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
6.4.2012 21:57:19
eylülde kadın


hafif melankolik rüzgar uğultusu
suratıma kancayı takarken
başucumda saklanan
sarhoş ağaç yaprakları...
şiddetli vuruyor eylül kendini
taaa orta yerine kalbimin...
bir kadın gibi kokuyor sonbahar,
bir sonbahara benziyor kadınım...


fırat aydın
"

Şairin özel ve güzel anlatımını kutlarım.Yunus diyarından selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.