Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
yapek
yapek

usandım

Yorum

usandım

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

910

Okunma

usandım

usandım
ağladım yine bu gece
yine senle sensizliğe
yine bize
yine sevdamıza
yine yine herşeye
usandım
sensizliğin verdiği acıdan
sessizliğin verdiği yanlızlıktan
sustum
usandım
sana gelememekten
senle olamamaktan
sensiz yaşamaktan
senle olamayıp senle yaşlanmaktan
usandım
seni özlemekten
seni görmekten her tebessümden
senle yürümekten her yolu
senle paylaşmaktan
koskoca boş yatağı
usandım
gel demekten
gelememekten
sesini duyamamaktan
orda olduğunu bilip
bilmezden gelmekten
usandım
usanmaktan
susmaktan
sevmekten
lanet etmekten
küfretmekten
sana yürürken
geri geri gitmekten

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Usandım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Usandım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
usandım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL