Sezar, ihaneti sever, hainlerden nefret ederdi. plütarkhos
mim-şair
mim-şair

SON TREN

Yorum

SON TREN

( 3 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

869

Okunma

SON TREN

Son trensin
Mutluluk kasabasına giden
Tren mi kaçsa, benmi kaçsam elinden
Sabahı beklemek; Nedense ?
Işığa ne gerek var,
Güneş ister doğsun,doğmasın isterse
Eğer bu gelecek olan son trense..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Son tren Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son tren şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON TREN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
12.3.2012 18:27:24
5 puan verdi


Yüreğinizi ve kaleminizi kutlarım üstad
Kaleminiz hiç susmasın saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL