Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
eyhayat
eyhayat

8 mart

Yorum

8 mart

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1463

Okunma

8 mart

dünya,
emekçi
kadınlar günü,
kutlu
olsun
mu?
diyebilmeyelim
her gün onların olsun
esma kahraman şiiri gibi oldu:))

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

8 mart Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 8 mart şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
8 mart şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yabaninciri65
yabaninciri65, @yabaninciri65
10.11.2014 10:33:35
:)
deniz-ce
deniz-ce, @deniz-ce
8.3.2012 14:34:28
yahu herkes alsın gününü istediği gibi kullansın,şahsen ben kimseden gün falan istemiyorum
beni benimnle bırakın lütfen...
_Günce_
_Günce_, @gunce2
8.3.2012 11:01:56
5 puan verdi
teşekkürler
her gün bizim olsun evet)))


.....
bu,
küçükken, yoğurda şeker katıp,
yemek gibi bir şey.
bitmesin diye,
kaşığın ucu ile yiyorum.
en sonunda kaşığın,
damağıma yapışıp kalacağını,
bile bile )))
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL