Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
sahbeyit
sahbeyit

SUYUN PEŞİNDE

Yorum

SUYUN PEŞİNDE

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1057

Okunma

SUYUN PEŞİNDE

SUYUN PEŞİNDE

sonra kuraklık geldi
kesildi yağmur,
susadı şiire kalem
bir bulutun gölgesine kandı
sustu aşk...
suyun peşinde
yorgun düştü

yolunu kaybetti
bozkırın ortasında,
kurudu dili damağı
bari bir damla...
suyun peşinde
kırgın düştü

ŞAHBEYİT
FATİH ŞAHİN IŞIK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Suyun peşinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suyun peşinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUYUN PEŞİNDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nazlıgül
nazlıgül, @nazligul35
10.3.2012 22:32:05
5 puan verdi
etkileyici sevdiğim tarz bir şiir okudum sayfanızda..

tebrikler...
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
6.3.2012 17:23:57
5 puan verdi
Su serisi devam edecek herhalde şairim,kutlarım.
Saygılar.........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL