Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
Nakkaş
Nakkaş

Anlamalı

Yorum

Anlamalı

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1160

Okunma

Anlamalı

Anlamalı

Günler aylar eskidi bizbize
Aramızdaki sizler
Yüzümüzdeki izler fazla
Yara bere içinde bir kalp
Dilden dökülen sözler azda
Gözlerin konuştuğu fazla

Birkaç damla yağmur
Sakin gibi sema
Ama içimdeki fırtınalar fazla
Bu isyansa bir insana fazla
Ne kadere bu isyan
Haşa ne de Allah’a
Aşkı veren kalbi koyan O’ysa
Anlamalı ki
Bir kalp varken diğeri fazla

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Anlamalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlamalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlamalı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Noyan Safi Sel
Noyan Safi Sel, @noyan-safi-sel
25.2.2012 23:41:15
5 puan verdi
çok güzeldi tebrik ederim
saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL