(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kaçarken şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaçarken şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.
kaçarken mi hızlı koşuyoruz yakalarken mi hangisinde daha çok yoruluyoruz...
Bu bir soru galiba...Cevap vermek için deney ve gözlem yapmak lazım. Aksi takdirde verilecek cevap bilimsel olmayacak. Cevanını bulursak bilime ne derece katkımız olur onu da bilmiyorum ama olur her halde.
Evet abimi bile sınıfta bıraktı..Herkes kızmıştı ..Oysa kekemeliği geçsin diye yapmış.ve abim ondan sonra süper bi öğrenci oldu.şimdi Mühendis.. Demekki o zamanın öğretmenleri bi bakışta öğrencileri çözebiliyormuş..Şimdikilere saygısızlık etmeyeyim ama suç onların değil...
kısa şiirler yazmak yürek ister ....... cümle tam yerine oturmadım sofrada aç kalkmak gibidir...............doymalıyım şiire ben okurken .............hani bir türkü vardır duymuşsunuzdur manda yuva yapmış söğüt dalına yavrusunu sinek kapı gördünüzmü...........dilerim uzun ve soluksuz şiirlerinizde okuruz şair.................kaleminiz varolsun
Hanımefendi kaçanın canı/malı tehlikededir.Kovalayanın en fazla malı tehlikededir.Kaçanda adrenalin yüksektir.Kovalayan daha çabuk yorulur. Çok sportif/polisiye bir konuydu. Tebrik eder saygılar sunarım.
Olay kaçma kurtulmayı geçti, Kimbıl' la Kolombo' yuu aştı... Züğürt kalan yahudi eski defterleri karıştırımış... Eşindirdiniz beni Moda'nın kırk iki yıllık çöplüklerinde
Bej trençkottan kastım işte o süper yağmurluğuydu ! Moda olmuştu.Ben de siyahından almıştım...Kaldırır yakasını gezerdim İstanbul'da..En çok da Moda'da...Hey gidi 70 ler hey....:))
Sevgili Esma, bu soruna verecek bir cevabım var ama, atarlar beni siteden… zaten sevmiyorlar. Neyse diye ekleyim: Eteği kalkık bir kadın, pantolunu inik bir adamdan her zaman hızlı koşar…
hızlı koşuyoruz
yakalarken mi
hangisinde daha
çok yoruluyoruz...
Bu bir soru galiba...Cevap vermek için deney ve gözlem yapmak lazım. Aksi takdirde verilecek cevap bilimsel olmayacak. Cevanını bulursak bilime ne derece katkımız olur onu da bilmiyorum ama olur her halde.