Akıllı bir insan kazandığı paranın bırazını, aldığı nasihatın ise birçoğunu bir yana koyar. harry carns
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Sessiz geleceğim…

Yorum

Sessiz geleceğim…

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1132

Okunma

Sessiz geleceğim…

Sessiz geleceğim…

Sevgililer gününde gece geleceğim,
Ummadığın anda gelmez dediğin,
Umudunu kestiğin o zamanda,
Limon çiçekleriyle, güllerle geleceğim.

Sessizce unuttuğun kapı aralığından,
Uyurken süzülerek gireceğim odana,
Ay ışığı pencerenden süzülüyorken,
Limon çiçekleriyle kırmızı, siyah güllerle,

Bırakacağım baş ucuna sen uyurken,
Kokularından gözlerin yarı araladığında,
Acaba düşmü görüyorum diyeceksin,
Çiçek kokuları içine dolacak bir bir,

Gözlerinden hafif gülümseme gelecek,
Sessizce eğilip öpeceğim dudaklarından,
Hayal gerçek arasında göreceksin beni,
Sakin, sessizce bu gece evine geleceğim.

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sessiz geleceğim… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessiz geleceğim… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sessiz geleceğim… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL