Sezar, ihaneti sever, hainlerden nefret ederdi. plütarkhos
MERAL TICE
MERAL TICE

golge

Yorum

golge

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1240

Okunma

golge

golge

gecenin golgesi vurdu daglara,
bir ucunda gunes acti.
bir ucunda her kes uykuya daldi,
alemdeki harukuladeligin tezahurunde.
Bu yuzden bazilarina iyi geceler,
bazilarina gunaydin denmesine yol acti.
hala anlamadi insanoglu,
neden ve niçinlerini,
sasirip kalakaldi..

meral tice
meral cello

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Golge Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Golge şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
golge şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aşık talat kurtoğlu
aşık talat kurtoğlu, @asiktalatkurtoglu
21.1.2012 11:37:15
5 puan verdi
yüreyine sağlık az ve öz yüreyine sağlık saygılar sunarım meral hanım
Etkili Yorum
yorgunum_
yorgunum_, @yorgunum-
21.1.2012 00:38:05
5 puan verdi
ANLAMLI HERŞEYİ ANLAYARAK YAŞAMAK GEREK AMA KENDİ SORUNLARIMIZDAN SIYRILIP BAŞKA ŞEYLERİ MERAK EDEMİYORUZ SAYGILAR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL