Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Lavinya86
Lavinya86

ESKİYİ ÖZLEDİM

Yorum

ESKİYİ ÖZLEDİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1732

Okunma

ESKİYİ ÖZLEDİM

...-Ben o eski seni çok özledim.
Karşılaştığımız zamanlarda kalbinin sesini karşıdan duyardim.
Ellerin titrerdi tokalaştığımızda.
Gözlerimin içine içine bakardın.
Aşkı gözlerinden okurdum...

Şimdi ne olduda bu denli değiştin.
Varlığımda yokluğumda bir.
Zaman mı sebebin oldu.
Yoksa alışkanlık mı?

Sen yokmuşum gibi davranmaya alıştın!!!
Ama ben tökezledim.
VE
Sadece seni çok özledim...



Cansu YILMAZÇETİN




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eskiyi özledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eskiyi özledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ESKİYİ ÖZLEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL