Mütavazi olmalıyız. çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- carnegie
yılmaz bozkurt
yılmaz bozkurt

ÇOÇUK OLMAK

Yorum

ÇOÇUK OLMAK

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1182

Okunma

ÇOÇUK OLMAK

ÇOÇUK OLMAK

ÇOÇUK OLMAK
DAHA BİR YAŞINI YENİ DOLDURUP
YÜRÜMEK PAYTAK PAYTAK
BİLMEDEN HAYATIN DUMAN SARMIŞ YÜZÜNÜ GÖRMEDEN
HEYACAN İÇİNDE
İLK KELİME DÖKÜLÜRKEN DUDAKLARDAN
ALINAN O TARİFİ İMKANSIZ MUTLULUK
GÖZLERİ KAPATIP UYKUDA GÜLMEK BELLİ BELİRSİZ
HER ŞEYİ YENİ TANIMANIN VERDİGİ SEVİNÇ
HUZUR DOLU BİR YÜREK TERTEMİZ
VE ÇOGU ZAMAN BÜYÜMEK İSTEDİK
KURTULMAK ÇOÇUK OLMAKTAN
BÜYÜDÜKTE NE OLDU MUTLUMUYUZ ŞİMDİ YAŞAMDAN....

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çoçuk olmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çoçuk olmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOÇUK OLMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
4.1.2012 23:14:52
5 puan verdi
Çok güzeldi tebrikler üstadım duygulu harika dizeler okudum sayfanızda...........
Kaleminize sağlık saygılarımla.............

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.