Sezar, ihaneti sever, hainlerden nefret ederdi. plütarkhos
kırmızı küpeler
kırmızı küpeler

GALİBA

Yorum

GALİBA

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

952

Okunma

GALİBA

GALİBA

Kocaman bir kent artık bu yürek,

Kendi renginde yok olan.

Yağmur kalmış yanağımda,
Dünden.

Kulağımda ıslak ama sıcak bir senfoni.

Dilimin ucunda mavinin tadı.
Dokunma,bırak kalsın!

Yaşamak peşimi bırakmıyor.


Galiba insanlaşıyorum..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Galiba Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Galiba şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GALİBA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci
meselci, @meselci
27.1.2012 09:51:50
5 puan verdi


o zaman ne mutlu sana
(diyelim).
elveer
elveer, @elveer
1.1.2012 23:06:28
5 puan verdi
dilimin ucunda ıslak mavi
dokunma insan kalsın
tüm bilemeyenler
insanlığımda boy versin..
....

Şiirdi ve güzeldi..

Aramıza hoş geldin..
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
1.1.2012 22:52:37
Beğeni:
0
Okunma:
952
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL