Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar. atasözü
EMRUL
EMRUL

ÜÇ ON BEŞ TRENİ

Yorum

ÜÇ ON BEŞ TRENİ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1667

Okunma

ÜÇ ON BEŞ TRENİ




Kara Trenin kare camından,/ bekle dedin
Yıllar gecti bu raydan,/ sen hala dönmedin
Üç on beş treniyle gel,/bu son bekletişim
Ecel peşimde,/göreyim toprağa yatırmadan başım ...

Felek geçeme karalar bağlama,/ sızlatma çanım
Semalarda dolaşırken hasret,/ akıtma göz yaşım
Üç on beş Treni de geçti,/ kanadı gönül yaram
Yedi onla gel,/ göreyim toprağa yatırmadan başım ...


E.TATLIPINAR ....2011

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üç on beş treni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üç on beş treni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜÇ ON BEŞ TRENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL