Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
suskun nokta
suskun nokta

SANA YAZDIM BU ŞİİRİ

Yorum

SANA YAZDIM BU ŞİİRİ

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

929

Okunma

SANA YAZDIM BU ŞİİRİ

SANA YAZDIM BU ŞİİRİ

AKLIMA GETİRDİKÇE YÜZÜNDEKİ MASUM TEBESSÜMLERİ
OTURMUŞ HAYEL EDERKEN BERABER KURDUĞUMUZ HAYALLERİ
ÖZLERKEN AVUCUMUN İÇİNDE KAYBOLAN O KÜÇÜCÜK ELLERİ
SANA YAZDIM BU ŞİİRİ


ARADIKÇA GÖZLERİM O EDALI GÖZLERİ
YÜREĞİM ÖZLEDİKÇE AŞK DOLU SÖZLERİ
KALBİM ANARKAN O GÜZEL GÜNLERİ
SANA YAZDIM BU ŞİİRİ


TATMAK İSTİYORKEN YİNE O TATLI HİSLERİ
HATIRLIYORKEN SEVGİLERİ VE SEVMELERİ
YİNE BEDENİMİ KAPLARKEN AŞK DERTLERİ
SANA YAZDIM BU ŞİİRİ


VE SANA YAZIYORUM BU ŞİİRİ
ANLAŞILMAZMIŞ BİR SEVGİNİN KAYBETMEDEN DEĞERİ
YAŞAMAK İSTESEKTE TEKRARDAN O GÜNLERİ
OLMAZ BE GÜLÜM BİZDE KAPANDI AŞK DEFTERİ
BEN DE SADECE MAZİDEN KALDI BU AŞK ŞİİRİ



KALP SESİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sana yazdım bu şiiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana yazdım bu şiiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA YAZDIM BU ŞİİRİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülşen ERİŞ
Gülşen ERİŞ, @gulsen-d-eris
23.12.2011 22:29:24
5 puan verdi
Yürekten kutluyorum seni dostum süpersin
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL