Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
ozanmevlüt
ozanmevlüt

ZATEN!..

Yorum

ZATEN!..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2822

Okunma

ZATEN!..

ZATEN!..
16 Aralık 2011 Cuma, 23:33
Küçük küçük odalarina hapsoldum yüreğinin...
Mùebbet sevdalara mahkûm...
Susma hakkımı kullandım.
Savunma yapmadım.
Sustum,sen aşkımı yargılarken....
Zaten;mazeretimde yoktu ki!Sevmiştim iste...Yoktu ötesi....
Ucunda,ölüm olsada sevmiştim zaten!..
Ne gelirse,başüstündeydi.Düşünmeden,tartmadan....
Zaten neyim vardı ki,sevdamdan başka...Alemde...
Varsın;cezam idam olsundu,aşkım elinden.
16.12.2011.23;33ozangaribmevlüt
(Sen.Belki!..Keyif aldın kalem kırarken...Ama ben,hiç pişman olmadım seni severken...Sen o keyfi, hiç bilemezsin ölürsem!..)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zaten!.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaten!.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZATEN!.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL