Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
Erkan isa Şen
Erkan isa Şen

Adı Sevgili

Yorum

Adı Sevgili

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1010

Okunma

Adı Sevgili

Güneşin kavurduğu çilleri vardı,
Birer martı ayağıydı sanki
Pek bir narin elleri vardı...
Adı sevgiliydi onun,
Doğmamış kızına söylediği ninnileri vardı...
“Doğma bebek, doğma…
Büyüme bebek, uyuma
Uyursan büyürsün
Doğma…”

“Erkan İsa Şen”

-Rusya-

(Cansuyu Satırları)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Adı sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adı sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adı Sevgili şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
1.2.2012 21:44:57
5 puan verdi



İçseli öylesine derindi ki doğma bebek, uyuma derken....söylenmişin ardındaki kalpten başka geçenler geçit törenindeydi resmen.Tüm dileklerinizin gerçekleşmesi ümidiyle değerli eserinizi kutluyorum.Saygılarımla.
serapertence
serapertence, @serapertence
31.1.2012 12:31:42
5 puan verdi
Güneşin kavurduğu çilleri vardı,
Birer martı ayağıydı sanki
Pek bir narin elleri vardı...
Adı sevgiliydi onun,
Doğmamış kızına söylediği ninnileri vardı...
“Doğma bebek, doğma…
Büyüme bebek, uyuma
Uyursan büyürsün
Doğma…”

Anlamlı dizeler...düşündürdü...selam..
HacerKulac
HacerKulac, @hacerkulac
17.12.2011 21:32:06
Uyumak ve büyümek insan küçükken uyuyunca büyüyor,
büyüyünce uyuyunca küçülüyor.
çünkü az kalmış zamanının hazırını da heba ediyor.

sevda da öyle değil mi?önce büyütüyor sonra küçültüyoruz.

saygıyla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL