Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
ipek_rüzgari
ipek_rüzgari

SENİN OLMUŞUM

Yorum

SENİN OLMUŞUM

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1733

Okunma

SENİN OLMUŞUM

SENİN OLMUŞUM

Senden kaçıp kurtulmak için
Geldiğim bu ıssız ülkede
Dağların sessiz gururunda sen varsın
Ovaların sonsuzluğunda seni görüyorum
Ceylanlar su içiyor bir dağ gölünden
Ilık bir bahar rüzgarı esiyor
Saçlarını okşuyorum
Öylesine seninleyim ki
Bu dağ başında unutmuşum acıyı sevinci
Unutmuşum kendimi senin olmuşum

16.12.2011
İPEK ASYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Senin olmuşum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin olmuşum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİN OLMUŞUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmail Civelek
İsmail Civelek, @ismail-civelek
17.12.2011 00:44:46
5 puan verdi
Tebrik ederim ayni tarzda güzeldi yine Ipek hanim kalemin daim olsun selam ve saygimla...
Etkili Yorum
çetin altungüneş
çetin altungüneş, @cetinaltungunes
17.12.2011 00:40:40
Bir kez yakmışım gemilerimi...Mümkün değil geriye dönmek...Ya sahip olmak sana...Ya da yanında ölmek.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL