Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
ipek_rüzgari
ipek_rüzgari
@ipek-ruzgari

CANIM HOCAM

4 Mart 2011 Cuma
Yorum
Şiirgram

CANIM HOCAM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

4403

Okunma

CANIM HOCAM

Yanardağda tüten ateş gibisiniz
Alevlerin alaca karanlığında
Şu kahrolası şehrin simsiyah havasında
Ama sonsuz bir sevgi var içinizde
Rüyalarınızın ıssız yalnızlığında

Cevapsız soruların derinliğinde
En mavi günlerinize yağıyor yağmurlar
Yapayalnız kırlarda yeşil gecelerdesiniz
Lambaların karanlık aydınlığındasınız
Anıp mısralarımı coşup diyeceksiniz ki
Nerden bildiniz çınar altında gül açtığını

17.12.2008
İPEK ASYA




Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Canım hocam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canım hocam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CANIM HOCAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
4.3.2011 12:56:50
yüreğin ve kalemin var olsun çok güzeldi kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.