Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Bekes
Bekes

Pusulasız Geziyor Bulutlar

Yorum

Pusulasız Geziyor Bulutlar

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1328

Okunma

Pusulasız Geziyor Bulutlar

Pusulasız Geziyor Bulutlar

Seni hatırlatıyor geceler
Yıldızlar adını heceler
Geçti bu gönülden niceler
Şimdi sendemi gidiyorsun

Bağladım Yıldızları saçlarına
Dayanamıyorum göz yaşlarına
Özenirdik leyla ile mecnun’a
Şimdi sendemi gidiyorsun

Pusulasız geziyor bulutlar
Öldürürüm uğruna ne yiğitler
Sorgusuz bir gecemmi var ?
Şimdi sendemi gidiyorsun

Oktay KÖSE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Pusulasız geziyor bulutlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pusulasız geziyor bulutlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Pusulasız Geziyor Bulutlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL