Ama şan ve şerefime tanık olanların önünde ondan daha fazla söz etmek bana yakışmaz.. xıv. louis
turgaykurtulus
turgaykurtulus
VİP ÜYE

İzlerin Ötesinde

Yorum

İzlerin Ötesinde

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

763

Okunma

İzlerin Ötesinde

İzlerin Ötesinde

İzlerin ötesinde bir yer var biliyorum
Önümde uzun bir yol var gidiyorum
O uçsuz bucaksız yolda iz sürüyorum
Karanlık bu yoldan ışık görüyorum

İki yanımda yüksek duvarlar
Yürüdüğüm yol taş döşemeli Arnavut kaldırımlar
Gökyüzünde parçalı bulutlar
Duvarların üstünden aydınlatıyor ışıklar

Özgürlüğe açılan aydınlıktan
Kuytuda kalmış karanlıktan
Mutluluğu hatırlatan
Çığlığıyla gidiyorum, taş duvarlar arasından

Turgay Kurtuluş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İzlerin ötesinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İzlerin ötesinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İzlerin Ötesinde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
2.12.2011 16:36:45
5 puan verdi
Kaleminize yüreğinize sağlık yalnızlığı çok güzel yansıtmışsınız beyaz sayfaya
tebriklerimle saygılarımla..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL