Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
eşkiya1921
eşkiya1921

Cırcır Böceği

Yorum

Cırcır Böceği

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

698

Okunma

Cırcır Böceği





yandım
dedin ki: “ Bir Ateş Böceği gibisin
söndüm
görünmedi sonra yüzün
şimdi de diyorsun ki:
Deme artık başka bir şey
kulağımı tırmalayan Cırcır Böceğisin...













Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Cırcır böceği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cırcır böceği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cırcır Böceği şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
lemide
lemide, @lemide
19.1.2012 13:17:28
çok güzeeeeel
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
25.11.2011 19:33:48
Beğeni:
1
Okunma:
698
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL