Sevgi insanı birliğe, bencillik de yalnızlığa götürür. schiller
Selami TIRAŞLAR
Selami TIRAŞLAR

DENİZ Gözlü yar

Yorum

DENİZ Gözlü yar

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

2229

Okunma

DENİZ Gözlü yar

DENİZ Gözlü yar

Canan dır can dan yakın selamı kesme
Başıma dert açarsın deniz gözlü yar
Seven kalbe çok görüp ters yöne esme
Sevmekten mi kaçarsın deniz gözlü yar ?

Gönül haneme gelsen gizli bölgede
İster uyu istersen otur gölgede
Nasıl girip çıktığın yazmaz belgede
İstiyorsan uçarsın deniz gözlü yar

Seviyorsan düşünme ateşi közü
Güzelliği görüyor gönlünün gözü
Eğer bir gün tutarsan verdiğin sözü
Gül kokusu saçarsın deniz gözlü yar

Kaçmak nereye kadar kendini yorma
Sevdiğin var mı dedim diyorsun sorma ?
Biraz yüklendim dedin üstüme varma
Aşktan korkan naçar sın deniz gözlü yar

Selami Tıraşlar
14.11.2011

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Deniz gözlü yar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz gözlü yar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DENİZ Gözlü yar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA, @erayozgorsarikaya
16.2.2012 13:57:07
çok güzel bir şiir tebrikler
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL