Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
ersuman
ersuman

SONSUZLUGA DOĞRU

Yorum

SONSUZLUGA DOĞRU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1417

Okunma

SONSUZLUGA DOĞRU

Şiirler yazsam sana
Mısralar haykırsa seni
Satırlarda arasam sıcaklığını
Kelimeler dökülürken dudaklarımdan
Sensizliği değil senli günleri yazsam
Sevgi sözcüğü coşsa
Akıp gitse sonsuzluğa doğru

Baksam gözlerine
Kaybolsam derinliklerinde
Gözlerinde izlesem
Mehtabın batışını doğuşunu
Doğayı seyretmeyi
Kirpiklerini yorgan yapsam uyusam
Dalsam sonsuzluğa doğru

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sonsuzluga doğru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuzluga doğru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONSUZLUGA DOĞRU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL