Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
MA
MAHMUT KÜÇÜKAYDIN

KİRLETEN VAR

Yorum

KİRLETEN VAR

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1226

Okunma

KİRLETEN VAR

KİRLETEN VAR

KİRLETEN VAR

ŞAİR VE OZANLAR DİKKAT,
DİLİMİZİ KİRLETEN VAR,
YENİ MÜZİKLER , ÇOK BERBAT,
TELİMİZİ KİRLETEN VAR…

TERÖR ARTTI , AZALMIYOR,
HİÇ KİMSE , ÖNLEM ALMIYOR,
ŞEHİTLER , ŞEHİT OLMUYOR,
ÖLÜMÜZÜ , KİRLETEN VAR…

İMRALIDAN , ZAHİR SAÇAR,
ZİBİDİLER , BAYRAK AÇAR,
SIKIYI GÖRÜNCE KAÇAR,
ALIMIZI KİRLETEN VAR…

AĞITLAR CİĞER YAKIYOR,
HER YERDEN KANLAR AKIYOR,
DAĞDA ÇİÇEK , KAN KOKUYOR,
GÜLÜMÜZÜ KİRLETEN VAR…

CEP TELEFON , ÇIĞIR AÇTI,
HERKES MESAJA ALIŞTI,
MEKTUP TARİHE KARIŞTI,
PULUMUZU KİRLETEN VAR…

AVRUPA BİZİ İZLİYOR,
KİMİ ŞERİAT ÖZLÜYOR,
DÜŞMAN BİR AÇIK , GÖZLÜYOR,
ULUMUZU KİRLETEN VAR…

DERTLERİM KALKMIŞTIR ŞAHA,
DERMAN BULAMAM VALLAHA,
ELLER AÇILMAZ ALLAHA ,
ELİMİZİ KİRLETEN VAR…

BOZDULAR BİZİ , BOZDULAR,
ÇOĞU MAHMUDA KIZDILAR,
BALI ŞEKERLE EZDİLER ,
BALIMIZI KİRLETEN VAR…
MAHMUT KÜÇÜKAYDIN















Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kirleten var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kirleten var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİRLETEN VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
@ŞK_M£L£Ğİ
@ŞK_M£L£Ğİ, @-sk-mlgi
18.10.2011 10:55:52
5 puan verdi
Şimdi hersey cok farklı evet..!!!
eskıler anlatır bız dınlendır onceden sımdı bız anlatıoruz onlar dınlıor bende bazen sasıkınım ınsanları ezıyorlar tahamullumuz yok hıc bır seye sankı...Gencler saygı bıle gostermıyor buyuklere...Hersey gun gıttıkce kotuye gıdıyor..Ne kucuk bılınıyor nede buyuk...Ne sehıte saygı var ne agita ates dustugu yerı yakıyor....Eskıden mektup var dıyorlar buyuklerımız bız mesaj cekmeyı daha kolay buluyoruz keske eskıde yasaydım yada herkez eskıyı yasaydıda herkez daha mutlu olsaydı bosanmalar ayrılmalar bu denlı fazla olmazdı dıye dusunuyorum..!
YUREGINIZE SAGLIK GERCEKTEN SIMDDIKI DURUMU COK IYI ANLATMISINIZ..!!!
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL