Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
lütfü denizli
lütfü denizli
@lutfudenizli

LA İLAHE İLLALLAH

16 Ekim 2011 Pazar
Yorum
Şiirgram

LA İLAHE İLLALLAH

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1663

Okunma

LA İLAHE İLLALLAH

Zikrederken dil ile.
La ilahe illallah
Gönlümüz geldi dile
La ilahe illallah.

Laklaka oldu zikir
Mecalsiz kaldı fikir
Zuhura gelince Bir.
La ilahe illallah.

Tabiat şirki söndü.
Alem mescide döndü.
Her yerde Bir göründü.
La ilahe illallah.

Alemi döşeyen Bir.
Bu canda yaşayan Bir.
Gönlümü okşayan Bir.
La ilahe illallah.

O imiş gerçek zakir
Hem batında hem zahir.
Eşhedü der bu fakir.
La ilahe illallah.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

La ilahe illallah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz La ilahe illallah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LA İLAHE İLLALLAH şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ümit zeki soyuduru
ümit zeki soyuduru, @umitzekisoyuduru
16.10.2011 23:27:50
5 puan verdi
Alemi döşeyen Bir.
Bu canda yaşayan Bir.
Gönlümü okşayan Bir.
La ilahe illallah.

O imiş gerçek zakir
Hem batında hem zahir.
Eşhedü der bu fakir.
La ilahe illallah.

Çok güzel bir şiirdi. Tebrik ediyorum.
Saygı ve selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.