Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
Sentezi
Sentezi

Belge Isterim

Yorum

Belge Isterim

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1103

Okunma

Belge Isterim

Hırsızmışsın inkar etme

Olmadığını belgele...

Ayakları nerden aldın

Çalmadığını belgele..



Araştır ,öğren tarihten

Sor,soruştur alim,şeyhten

Bu dünyamıza Merih’ten

Gelmediğini belgele...



Dille ikrar kabul etmem

Görmeden bir yere gitmem

Ümmiyim desen de yutmam

Bilmediğini belgele....



Nasıl soktun hilal hale

Vurulmuş gibi pergele

Kaşlarını cımbız ile

Almadığını belgele...



Herkes öğrendi büyünü

Deşifredir her bir yönü

Yarasaların tüyünü

Yolmadığını belgele



Sentezi görsün mizahi

Çamur yalandır iz sahi

Bunca olanın ızahı

Gülmediğini belgele..



Ozan Sentezi


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Belge ısterim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belge ısterim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Belge Isterim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aysel Var
Aysel Var, @ayselvar
16.10.2011 21:56:09
Belge olsa bile ıslak imza diyorlar şairim :)))
her şey hile her yer şike...
Çok güzeldi...tebrik selam ve dua ile...
Mehmet Ali Türkan
Mehmet Ali Türkan, @mehmetaliturkan
16.10.2011 00:11:24
5 puan verdi
Güzel irdelemiş ve etkili anlatmışsınız. Sahtekarlara, düzenbazlara, çıkarcılara mesajlar var. Ayrıca bağlantıları da harika yapmışsınız. kutlarım.
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
16.10.2011 00:07:06
5 puan verdi
emeğinize saglık çok güzel bir şiir kutlarım
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL