Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
petricli
petricli

Olmaz mıydı?

Yorum

Olmaz mıydı?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

952

Okunma

Olmaz mıydı?

Bir kez olsun dinlemeden sözümü,
Yıllar yılı hasret koydun gözümü,
Selam verdim yıkayıpta yüzümü,
Defol diye kovmasan olmaz mıydı?

Yeşil gözlü, güzel yüzlü yar sevdim,
Her derdine senden diye baş eğdim,
Daha önce bende ağaydım beydim,
Perperişan etmesen olmaz mıydı?

Buna rağmen yine gelen ben oldum,
Tüm ömrümü sevda yoluna koydum,
Oysa senden acı sözleri duydum
Şu gönlümü kırmasan olmaz mıydı?

Sen yaptıkça ben sabrettim nazına,
Şekva edip, laf demedim yüzüne,
Bunca zaman sende bir tek nazıma,
Göz yumupta katlansan olmaz mıydı?

Hasretinle tuz bastında yaraya
Hemen kızıp engel koydun araya,
Bu yaptığın yakışır mı sevdaya,
Aşkta gurur yapmasan olmaz mıydı?

Fahrettin Petriçli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Olmaz mıydı? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmaz mıydı? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Olmaz mıydı? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL