Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
tutunamayanlar91
tutunamayanlar91

:::!!!!

Yorum

:::!!!!

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

763

Okunma

:::!!!!

bir mezar
bir taş muhtemel mezar taşı
ve bir ölü ve bir canlı
muhtemel ölecek
ölmeyen bir canlı görmedik henüz
ama soğutamaz bizi bu kaide
insanların ölümsüz olduğu fikrinden h.k

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
:::!!!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz :::!!!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
:::!!!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aysel Var
Aysel Var, @ayselvar
30.9.2011 18:13:16
Kısa mı bu şiir şimdi !
Öyle uzun, o kadar çok anlatan bir destan ki bence...
Tebrikler...selam ve dua ile...
yeğinadnan
yeğinadnan, @yeginadnan
30.9.2011 11:15:03
harika.İnsan olanın Ölümsüz olduğunu ve hiç bir yalanın bu hakikati yüreklerden sökemeyeceğine güzel bir atıf.elinize sağlık.
Filiz Şahin.
Filiz Şahin., @filizsahin-
30.9.2011 05:54:09
"her canlı ölümü tadacaktır" evet yalnız şu var asıl ölüm kalbin durması değil ki
ben seni unuttuğumda sen ölürsün" dünya da at birip cirit oyna istediğin kadar ...
sabahın seherinden selam olsun sana ve bak Oğuz Atay, nasıl ölümsüz ruhu şad olsun

Filiz Şahin. tarafından 9/30/2011 7:08:44 AM zamanında düzenlenmiştir.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL